Elvekanten Alta • Beliggenhet

Beliggenhet

«Elvekanten» ligger i ordets rette forstand på elvekanten av Tverrelva, nærmere bestemt Kronstad i Alta kommune. Området er idyllisk, men også sentralt i forhold til daglige servicetilbud, skoler og barnehager. Eiendommen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder, blant annet har Tverrelva godt fiske.

Til Elvebakken er det ca. 1,5 km og til Alta sentrum ca. 7 km. Kaiskuru skistadion ligger i fin sykkelavstand, i underkant av 2 km. Her er det flotte lysløyper og mulighet for skiskyting, og i 2015 ble det innviet en rulleskiløype med høy standard. Samme sted har Kaiskuru IL fin sjuerbane.

I Alta finnes et moderne badeland, kino, bibliotek og bowlinghall. I tillegg er det kunnskapspark, flere treningssentre, idrettshaller, samt konsertsaler og kunstgalleri. Aktivitetstilbudet er treffer alle. Nordlyskatedralen, Alta Kirke, med sin unike arkitektur, har også beliggenhet på sentrum. I tillegg går Byløypa sentralt gjennom Alta, med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 12-13 min kjøring fra eiendommen.