Elvekanten Alta • H0303

H0303

ETASJE: 3
LEILIGHETSTYPE: 4-roms
BRA: 112,9
P-ROM: 107,9
TERRASSE: 43,6
PRIS: Kr. 6.400.000
3342_e_h0303.jpg

Innhold

Entré
Leiligheten ligger i tredje etasje, og har adkomst via heis og felles trappeoppgang. Vel inne er det en pen entré på ca. 13,9 kvm med hvitmalte, slette vegger, downlights i himlingen og store, grå fliser på gulv med gulvvarme. Her er det god plass til garderobeløsning av eget ønske, og ytterligere oppbevaringsplass finnes i en innebod litt lenger inn i gangen.
 
Kjøkken
Kjøkkenet har et moderne design med langstrakte benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen fra Sigdal har hvite, glatte fronter, vitrinedører og grå laminatbenkeplate med planlimt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, mikro, stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkebelysning og benkestikk. En smart kjøkkenøy byr på ekstra skap- og benkeplass og barløsning med spiseplasser.
 
Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et innbydende allrom på ca. 43,2 kvm. Dagslyset strømmer inn via store vinduer, og reflekteres fint i de hvitmalte overflatene - noe som gir leiligheten en luftig atmosfære. Det er lagt hvit, matt eikeparkett på gulvet, og det er vannbåren gulvvarme i hele allrommet. Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt, dels overbygd takterrasse med utmerkede solforhold og langstrakt utsikt.
 
Bad/wc
Leiligheten inneholder bad/wc, wc-rom og vaskerom. Badet, som er på ca. 9,6 kvm, har downlights i himlingen, store grå fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Innredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett og et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører.
 
Wc-rom
I hendig tilknytning til entreen er det et pent wc-rom på ca. 2 kvm. Rommet har hvitmalte vegger og store grå gulvfliser, og i tillegg til et vegghengt toalett er det en servant på en seksjon i lys eik og et speil i samme serie.
 
Vaskerom
Vaskerommet og inneboden danner et vinklet rom på tilsammen ca. 10,1 kvm, og vaskeromsonen har hvite våtromsplater i flisimitasjon på veggene og grått belegg i flisimitasjon på gulv med sluk. Videre har rommet opplegg for vaskemaskin.
 
Soverom og garderobe
Det er tre gode soverom i leiligheten - ett på ca. 8,7 kvm, ett på ca. 8,8 kvm og ett på ca. 12,9 kvm. Rommene er holdt i en stilren kombinasjon med slette, hvitmalte vegger mot eikeparkett i fargen hvit matt. Hvert av soverommene har medfølgende garderobeskap med hvite, glatte fronter, og leiligheten har lagringsplass i en innebod på ca. 5 kvm og i en disponibel utebod i fellesarealene.