Elvekanten Alta • Om Prosjektet

Om prosjektet

Rett ved Tverrelva finner du det flotte prosjektet Elvekanten, og i dette trinnet bygges det nå 42 leiligheter fordelt på tre etasjer i to forskjellige bygg.
Leilighetene vil være alt fra snertne 2-roms til romslige 4-roms – kanskje en er ditt nye hjem? Her blir det heis, garasjekjeller, vannbåren varme, balansert ventilasjon m.m. Det vil også bli nydelige uteområder rundt bygget og ned mot elva.

Alle leilighetene får smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Stue/kjøkken blir i åpen løsning med store vinduer, mye lys og utgang til uteplass. Det leveres kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer. Hver leilighet får innvendig bod, og enten bad/vaskerom eller bad og vaskerom. På soverommene leveres det skap, og entreen får fliser på gulvet med gulvvarme.
bg.jpg

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk og barnevennlig område – Elvekanten – ved Tverrelva på Kronstad, ca. 7 km øst for Alta sentrum i Alta kommune. I Elvekanten legges det til rette for en komfortabel hverdag for både liten og stor. Her skal alle generasjoner kunne trives. På Kronstad er det gangavstand til barnehage, nærbutikk og lekeplasser. Flyplassen ligger tre minutter unna med bil, så området passer fint for pendlere. Kronstad har nærhet til både Altaelva, fjorden og fjellet. De naturskjønne friluftsområdene gir mulighet for bl.a. jakt, fiske, båtliv, scooterkjøring og toppturer. Altaelva er velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske. I tillegg har også Tverrelva gode fiskemuligheter. Det er flere idrettsanlegg drøye kilometeren fra eiendommen, blant annet Kaiskuru skistadion med flotte lysløyper. Her er det mulighet for skiskyting, og i 2015 ble det innviet en rulleskiløype med høy standard. Kaiskuru IL har base her med fin sjuerbane. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 12-13 min kjøring fra eiendommen. Alta kan også by på klatrepark, sandstrand, flere utfluktsmuligheter i Lathari med mer.

Alta har moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet byr bl.a. på konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng, samt velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp. I tillegg har Alta konsertsaler og kunstgalleri. Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for bl.a. 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen, Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet i sentrum.