Elvekanten Alta • Om Prosjektet

Om prosjektet

I Elvekanten legges alt til rette for en komfortabel hverdag for både liten og stor. Her skal alle generasjoner kunne trives; barn, ungdom, voksne og seniorer. Valgmulighetene på leiligheter er stor, både i utforming og størrelse. Likt for alle er gjennomgående god kvalitet, garasjeplass, heisadkomst, stor terrasse/balkong og tilhørende utebod.

Leilighetene får store vinduer og mye lys inn, oppvarming med vannbåren varme og godt inneklima med balansert ventilasjon. Stuen og kjøkkenet vil bli en sosial arena for matlaging, hyggelige måltider og kosekvelder foran tv-en. Det blir bra med garderobeskap på soverommene, og innvendig bod i tilknytning til entré. For leiligheten med eget vaskerom blir boden liggende innenfor dette. Velkommen til «Elvekanten»! Her blir det godt å bo og lett å trives.

TRINN 2

  • TRINN 1

  • Beliggenhet

    «Elvekanten» ligger i ordets rette forstand på elvekanten av Tverrelva, nærmere bestemt Kronstad i Alta kommune. Området er idyllisk, men også sentralt i forhold til daglige servicetilbud, skoler og barnehager. Eiendommen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder, blant annet har Tverrelva godt fiske.

    Til Elvebakken er det ca. 1,5 km og til Alta sentrum ca. 7 km. Kaiskuru skistadion ligger i fin sykkelavstand, i underkant av 2 km. Her er det flotte lysløyper og mulighet for skiskyting, og i 2015 ble det innviet en rulleskiløype med høy standard. Samme sted har Kaiskuru IL fin sjuerbane.

    I Alta finnes et moderne badeland, kino, bibliotek og bowlinghall. I tillegg er det kunnskapspark, flere treningssentre, idrettshaller, samt konsertsaler og kunstgalleri. Aktivitetstilbudet er treffer alle. Nordlyskatedralen, Alta Kirke, med sin unike arkitektur, har også beliggenhet på sentrum. I tillegg går Byløypa sentralt gjennom Alta, med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 12-13 min kjøring fra eiendommen.